Vad är en Cubit?

En Cubit är ett annat namn för Längd, eller i det här fallet rättare sagt en längd som motsvarar en viss våglängd eller frekvens, som främjar healing, ger beskydd och strukturerar energiflöden.

Det finns många Cubits och alla är unika på sitt sätt, men det man kan säga generellt är att dom främjar helande, ökar tillväxt och vitalitet för allt levande, omstrukturerar vatten samt främjar den andliga utvecklingen och uppkopplingen till vårt ursprung.

Metallen som används är Koppar. Enligt Slim Spurling är koppar en metall som har förmågan att förvandla kosmisk energi till livskraftsenergi. Dess naturliga tendens att gradvis oxidera med åldern ökar kraften i energiverktygen, speciellt den ärgade (grönfärgade) oxideringen.

Tensor är en term i Kvantfysiken; ett energi fält som håller upp materia, till e.x. fältet som håller upp såpan i ringen när man blåser såpbubblor.
När en Cubit-längd sätts ihop till en ring så bildas det ett Tensor fält som kan ses med blotta ögat.

 

Cubits och dess funktioner

Några exempel på Cubits som vi använder oss av är:

Royal Cubit och Sacred Cubit Är två mått från Kungens Kammare i Cheopspyramiden i Giza. De båda måtten har snarlika egenskaper och är de mest populära. De arbetar på den fysiska kroppen och kan användas på alltifrån smärta till sömnsvårigheter. Används till fördel för att ladda dricksvatten, så att vattnet du dricker kan hjälpa till att rena kroppen från toxiner

Lost Cubit Upptäckt av Hans Becker, en vän till Slim Spurling. Denna Cubit skapades ur en matematisk formula och arbetar med det eteriska och emotionella fältet som omger kroppen, den bidrar till läkning av mentala och känslomässiga problem.

Empowerment Cubit Främjar och avkalcifierar tallkottskörteln, hjälper till att avprogrammera det undermedvetna och frigör begränsande övertygelser.

Teotihaucan Cubit Också känd som Balans och Harmoni, upptäcktes av Brian Besco och jobbar på många områden i den fysiska kroppen där den bland annat verkar smärtstillande, främjar bättre ledhälsa. Den jobbar även på den mentala kroppen där den lindrar ångest, mildrar panikattacker och underlättar för klart tänkande m.m.

SMD Cubit Är mått från pyramiderna i Bosnien och upptäcktes av Tony Pantzer 2017. SMD står för Sun Moon Dragon och måttet är kombinationen av deras sammanlagda energi. SMD är ett startk mått som jobbar på alla plan och kan med fördel användas som avstörare och omvandlare av negativ energi.

Galactic Cubit Blockerar andra oönskade frekvenser & energier (som en sköld) så man lättare kan stå i sin egen energi. Utmärkt om man jobbar med healing och radionics där man vill undvika störningar. Fungerar även som en slags extra Jord vid radionics arbete, som i sin tur leder till bättre träffsäkerhet och kvalitet på arbetet. Ringens toroidfält sträcker sig högt & lågt och har en frekvens på 730MHz

Labyrinth K2 Cubit Upptäckt av Tony Pantzer. Jobbar på att balansera den feminina & maskulina energin och är mått från Bosniska pyramidernas tunnlar där det finns en megalit sten som kallas K2. Den har helande egenskaper och där finns enormt mycket orgon-energi samt hög koncentration av negativa joner. Labyrinth representerar det universiella mönstret i det mänskliga medvetandet

Carnac Cubit Kommer från megaliterna i Carnac Frankrike, som är ca 3500-4000 år gamla. Den har en stark helande energi som också hjälper att lösa upp ångest och depression, ger ljus till det högre medvetandet. Passar bra vid ekologiska odlingar för friska växter och bättre avkastning

Gör din beställning här.

I kontaktformuläret fyller du i din beställning.

När vi tagit emot din beställning av produkter, kontaktar vi dig.

Vi går igenom beställning med dig och därefter kör vi igång med produktionen.

 

Lämna din recension/feedback här nedan: