På grund världsmarknadsläget och höjda priser på material, så har vi tyvärr blivit tvungna att höja priserna på våra orgoniter.

Orgoniter

Orgonit kommer från namnet Orgon som betyder livsenergi. Andra mer välkända namn med samma betydelse är t.ex Ki, Chi, Prana & Ether. En orgonit består av en kombination av kristaller,resin och metallspån

Våra orgoniter innehåller även Tensor Teknologi som t.ex Ringar & Tensorfield Generator’s för att optimera effekten! Samt att de renar & håller orgonenergin positiv/livsbejakande, då kallad POE (Positive Orgone Energie).
Det går även att få orgoniterna i olika färger om så önskas, det är endast för ögats fröjd och gör ingen skillnad på effekten

Vi gör även orgoniter för ”Gifting” (Skänka/Ge på Svenska) som man kan lägga i närheten av mobilmaster, el-centraler och annat som skapar dålig/skadlig energi.

Det finns mycket information och dokumenterade effekter om orgoniter & kristaller på nätet för den som vill fördjupa sig, men sammanfattningsvis (och något generaliserat) så är blandningen av kristaller, samt organiskt material som trä och oljebaserade material t.ex polyester & epoxy (Resin) tillsammans med o-organiskt material som metallspån, det som omvandlar energi & skapar Orgon. Organiska material attraherar energi & det o-organiska repellerar, detta sker kontinuerligt.
Kristaller är väldigt stabila och används därför i alltifrån klockor till elektronik & healing m.m. När resinet stelnar så drar det ihop sig och skapar piezoeffekt på kristallerna som får en extra boost i omvandlingen av negativ till positiv energi

Tyvärr görs det allt för många falska orgoniter som säljs på nätet… Dessa kan sakna metallspån eller kristaller och är inte mycket annat än prydnadsföremål som dessutom kan ha en negativ påverkan, då kallad DOE (Deadly Orgone Energie).